Vòlei

Encamp es queda sense les fases d'ascens a Superlliga 2

La Federació espanyola tria com a seu la candidatura de Pinto

Encamp es queda sense les fases d'ascens a Superlliga 2FACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia d’Encamp no acollirà les fases d’ascens a la categoria Superlliga 2 que disputarà pròximament el Club Vòlei Encamp de primera espanyola. La Federació Espanyola de Vòlei ho va decidir ahir, ja que es va decantar per la candidatura de Pinto (Comunitat Autònoma de Madrid). Una decisió motivada perquè l’organisme va considerar aquesta població madrile-nya, que també compta amb un conjunt que estarà a les fases, com la zona geogràfica més centrada de totes.

“És una autèntica llàstima, ja que teníem molt guanyat amb el comú i diversos patrocinadors”, va comentar al respecte el president i jugador de l’entitat encampadana, Javi Borrego.

Al que hi va afegir que “en qualsevol cas ho acceptem i ara pensem a organitzar el viatge per afrontar el repte amb les màximes garanties”. El millor mètode per assolir-ho és no perdre la gana de vèncer i, per exemple, els andor­rans van superar per 2 a 3 el CV Muro de Mallorca, tancant la fase regular de la lliga. “És increïble la temporada que estem fent. Som amateurs i volem més”, va sentenciar.

tracking