Moussa Diagne, ambiciós, es fixa acabar la lliga “segon o tercer”

El senegalès diu que les opcions passen per guanyar el complicat matx a Gran Canària

Moussa Diagne, ambiciós, es fixa acabar la lliga “segon o tercer”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les set victòries consecutives que porta actualment el MoraBanc Andorra han situat els de Joan Peñar­­roya en la setena plaça de la classificació de la Lliga Endesa. D’acabar la temporada així, suposaria el millor resultat per als tricolors des del retorn a l’ACB, així com tornar a fer història un curs més. No obstant això, l’equip és ambiciós i no es conforma de formar part de les posicions de play-off. Volen mirar més amunt del setè o vuitè lloc i des de fa unes dies que ja expressen aquesta voluntat. Moussa Diagne va parlar ahir en roda de premsa i va anar més enllà en la seva ambició fixant-se ser entre els equips més poderosos de la lliga. “Jo vull acabar el segon o tercer, perquè podem i ho hem demostrat. Podem ser entre els millors de la lliga. Però no només han de ser paraules, ho hem de demostrar i això ho hem de fer guanyant a Gran Canària”, exposava el pivot.

Mirant la classificació, aquest no és un objectiu tan escabellat com sona, ja que l’FC Barcelona, segon a la taula darrere d’un Reial Madrid líder destacat, es troba a només dues victòries, per la qual cosa d’aquí a final de curs podria succeir qualsevol cosa. Joan Peñarroya, més conservador i prudent, recordava que “sabem que no hem fet res. Aquesta ratxa de victòries és important, però encara no ens atorga res”. El que sí que tenia clar el tècnic és que els seus jugadors no cauran en la relaxació per un excés de confiança que els permet tenir el bon moment pel qual passen. “L’equip és conscient que si es relaxa no guanyarà i penso que els jugadors volen continuar guanyant i lluitar fins al final per ser un equip important a la lliga”, asse-nyalava Peñarroya. Diagne va remarcar el que l’egarenc explicava, però donant-li mèrit a ell. “És fàcil que t’entri relaxament perquè estem en un moment dolç, però l’entrenador sempre ens motiva. Ens diu que no ens hem de relaxar, hem de seguir treballant i fent història al club”, comentava el senegalès.

Demà a Gran Canària es veurà si l’equip segueix plenament endollat i continua fent història amb la vuitena victòria consecutiva en un dels camps més complicats de l’ACB. I és que l’Herbalife només ha cedit un duel davant la seva afició aquesta temporada, això sí, contra un sorprenent Reial Betis Energía Plus. Cal dir en favor del MoraBanc, però, que per exemple a Tenerife només havia guanyat Madrid i València abans de visitar-los, per la qual cosa els del Principat ja saben què és guanyar en una pista complicada canària aquesta temporada.

tracking