Esquí estil lliure

Guillaume Fernández, fora de la final de la Total Fight Freeski

El nord-americà McRae Williams lidera una qualificació de 23 ‘riders’, dels quals 8 passen a la ronda definitiva d’avui

Guillaume Fernández, fora de la final de la Total Fight FreeskiGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’snowpark del Tarter va viure ahir la primera jornada d’acció competitiva pura amb la sessió de classificació de la Grandvalira Total Fight Freeski, en la qual es van aplegar 23 dels millors riders del món que lluitaven per ser entre les vuit primeres posicions que donaven accés a la final que se celebra avui. En la prova hi havia un andorrà competint, Guillaume Fernández, que no es va poder colar entre els vuit millors. La seva primera ronda va merèixer una puntuació de 61,66, mentre que en la segona no va superar-se i es va quedar amb 57,66, ocupant el 12è lloc final.

El nord-americà Peter Raich va marcar el tall amb un millor registre de 78,33 punts amb el qual se situava vuitè. Per la seva part, el també nord-americà McRae Williams va ser el clar dominador de la sessió de classificació assolint primer una puntuació de 87,33 i posteriorment 93,00, sent aquesta segona la que el va portar al primer lloc. Els nord-americans van ser els que més presència van tenir a la primera tanda de la Total Fight, ja que quatre dels vuit finalistes provenen d’aquest país, mentre que la resta que conformaran la prova decisiva seran francesos i finlandesos.

Aquesta cita, que en esquí es troba en la categoria Gold dins el circuit AFP World Tour, es podrà seguir en directe pel Facaebook de Grandvalira a partir de les 10.40 hores, mentre demà es disputarà la final de surf de neu.

Guillaume Fernández, fora de la final de la Total Fight Freeski

tracking