David Walker es veu en línia ascendent

L’aler es mostra confiat per aconseguir el triomf diumenge a Gran Canària

David Walker es veu en línia ascendentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La millora del MoraBanc Andorra durant els últims mesos s’explica no només per l’actuació de l’equip, sinó pel pas endavant que han fet alguns jugadors que havien començat la temporada de manera irregular. Un d’aquests casos és el de David Walker, que admet que actualment es nota bé i que “el cos tècnic i els meus companys confien en mi i intento millorar cada dia i cada entrenament”. A més, va afegir que intenta “estar bé cada partit i últimament em sento bé en totes les facetes del joc, com el tir o la defensa”. Respecte a la temporada passada, Walker admet que “està sent diferent perquè tenim un altre equip, però intento adaptar-me al rol que tinc i estic content”.

Precisament la defensa és una de les claus del bon moment de l’equip, segons l’aler nord-americà. “Estem fent una gran defensa, ens sentim molt bé sobre la pista, hi ha molta confiança. A més, la bona defensa ens permet córrer i això s’està notant en el sentit de moure la pilota i compartir-la.”

L’exhibició de l’últim quart contra l’UCAM Múrcia ja és història i l’equip es prepara ara per a un nou os dur de rosegar, l’Herbalife Gran Canària. Els illencs es troben una posició per sota del MoraBanc Andorra, però tots dos equips arriben amb les mateixes victòries, fet que fa preveure un matx igualat. Tot i això, David Walker va manifestar que creu “que guanyarem perquè tenim la mentalitat i la confiança per fer-ho”, i va detallar quins poden ser els aspectes necessaris per tornar amb el triomf de les Illes Canàries: “Hem d’estar forts en la defensa. Si estem bé en aquest aspecte i anotem tenim l’opció de guanyar.”

Per últim, el jugador americà també va parlar de l’objectiu del club en aquest tram final de curs, la classificació per al play-off, i va assegurar que estan “en una bona situació, però tampoc ens podem centrar a pensar només en el play-off perquè falta molt”.

tracking