TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Atletisme

La 9a Cursa Illa Carlemany tindrà novetats significatives

Canvia el traçat per les obres i no hi haurà prova de 5 quilòmetres

La 9a Cursa Illa Carlemany tindrà novetats significativesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa popular Illa Carlemany del Dia de l’esport per a tothom arribarà enguany a la novena edició amb novetats importants, ja que les obres previstes a l’avinguda Meritxell i a l’avinguda Carlemany faran modificar el recorregut. La sortida de la prova, que es farà el 13 de maig a partir de les 10.30 hores, serà a l’avinguda del Consell de la Terra i l’arribada estarà situada al carrer dels dels Veedors, al complex del Prat del Roure.

L’altra gran variació respecte a edicions anteriors és que a causa de les obres hi haurà una única cursa de dos quilòmetres per a totes les categories i s’elimina la de cinc, fet que provocarà que la prova “tingui un caràcter marcadament més familiar que competitiu”, segons va indicar el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, que també va admetre que aquest fet podria fer baixar una mica la participació respecte a anys anteriors, que va ser d’uns 3.500 corredors.

Les inscripcions s’obren aquest migdia fins al 20 d’abril per Internet i després presencialment a Illa Carlemany, però ja sense el xip classificatori. Les samarretes d’enguany tindran una inscripció pels 70 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans i es posarà a la venda una cullera de fusta per col·laborar amb l’Associació Andorrana Contra el Càncer i la Fundació Joan Petit de nens amb càncer.

tracking