Guinea Equatorial es fa enrere i no jugarà contra la selecció

El conjunt africà no es desplaçarà finalment a Andalusia i el combinat nacional només s’enfrontarà a Liechtenstein

Guinea Equatorial es fa enrere i no jugarà contra la seleccióXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La concentració de la selecció de futbol a Estepona (Andalusia) tindrà finalment només un partit preparatori (demà a les 18.30 hores contra Liechtenstein) i no dos com estava previst. Finalment el combinat de Guinea Equatorial va decidir fer-se enrere, tot i que el partit estava aparaulat, i no desplaçar-se al sud d’Espanya on havia de jugar contra Andorra dilluns vinent.

Etiquetes:

Tot i que al final aquest duel no es disputi, el combinat tricolor farà igualment l’estada de preparació d’una setmana a terres andaluses de cara a la Lliga de les Nacions que comença el setembre vinent, però això sí, la cancel·lació del duel contra els africans alterarà els plans del seleccionador Koldo Àlvarez, ja que només podrà disposar durant tota la setmana dels jugadors del Futbol Club Andorra, i dels de la Lliga Multisegur Assegurances. Els futbolistes que juguen fora d’Andorra tornaran amb els seus clubs després del duel contra Liechtenstein, mentre que els de la sub-21 tampoc es quedaran a Estepona i tornaran al país per disputar els partits contra Escòcia i Holanda tal com estava previst.

Precisament la selecció sub-21 ja ha començat a preparar els dos partits oficials corresponents al preeuropeu que té durant aquesta aturada. El primer serà divendres a les 18 hores a l’Estadi Comunal en front dels escocesos, mentre que el segon serà dimarts vinent a la mateixa hora i el mateix escenari contra Holanda. Els de Justo Ruiz arribaran en quadre a aquests partits, ja que tenen les baixes per lesió d’Alavedra, Villagrasa, Nazzaro, Alàez, Aaron i Sandro, a més de les sancions de Viladot i Grau pel primer matx.

SORTEJATS EL PLAY-OFF PEL TÍTOL I PER LA PERMANÈNCIA

Ahir va celebrar-se el sorteig del calendari dels play-off pel títol i per la permanència de la Lliga Multisegur Assegurances que arrencaran el 7 d’abril després dels compromisos de la selecció. Pel que fa a la lluita pel Campionat, el vigent campió i actual líder, el Vall Banc Santa Coloma, s’enfrontarà al Lusitans, i també es veuran les cares la UE Engordany i el Tic Tapa Sant Julià. Al play-off per no perdre la categoria, l’Inter Escaldes jugarà la primera jornada contra la Penya Encarnada, mentre que l’altre duel el protagonitzaran l’FC Encamp i la UE Santa Coloma.

Aquell mateix cap de setmana també donarà el tret de sortida el pla-off d’ascens de la Lliga Biosphere.

tracking