Automobilisme

Gerard de la Casa s'endú la Pujada a Estepona

Va guanyar entre els turismes i va ser el tercer a la general, mentre que Edgar Montellà va pujar al podi en promoció

Gerard de la Casa s'endú la Pujada a EsteponaFOTOESPORT

Gerard de la Casa va adjudicar-se el cap de setmana passat la desena Pujada a Estepona-Peñas Blancas, primera prova corresponent al Campionat d’Espanya de muntanya. L’andorrà va guanyar la cursa en la categoria de turismes amb un temps de 9’09”453, amb tres segons i mig de marge respecte a José Aznar i quatre en relació amb Salvador Tineo, que va tancar el podi. A més de la victòria a la categoria de turismes, De la Casa va ser el tercer classificat de la general. Després de la cursa va assegurar que “començar la temporada al campionat amb un triomf és una satisfacció molt gran”, i hi va afegir que “tot ha funcionat com havíem previst amb Baporo Motorsport, a pesar que la meteorologia ha estat molt dura i en alguns moments ha complicat el treball de tots els presents a la prova”.

També va participar a Estepona Edgar Montellà, que va aconseguir la tercera plaça a la categoria de promoció a 12”665 del vencedor d’aquesta classe, Garikoitz Flores. A més, va ser el vuitè de la classificació absoluta. El jove pilot del Principat va declarar que marxa d’Estepona “molt content i convençut que puc acostar-me encara més als rivals en condicions normals de carrera, tot i que no serà fàcil”, i hi va agregar: “Hem fet totes les pujades amb rodes d’aigua i l’efectivitat no és la mateixa en tots els casos.”

La següent cita del Campionat d’Espanya de muntanya serà el 21 i 22 d’abril amb la disputa de la Pujada a Ubrique (Cadis).