L'FC Andorra cau per la mínima a Sants amb un gol a la recta final del partit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va caure ahir per la mínima al Camp de l’Energia de Barcelona contra la Unió Esportiva Sants. Andorrans i barcelonins arribaven al matx empatats i ara els verd-i-blancs se situen per sobre, tot i que no és un rival per tenir en compte en la lluita per la promoció d’ascens, ja que la temporada que ve jugarà a tercera divisió per una resolució del Tribunal Català de l’Esport per la polèmica que hi va haver l’any passat amb l’Horta.

Etiquetes:

El duel va començar amb poques ocasions i no va ser fins que va apropar-se el descans que el partit es va animar. Ja a la segona meitat tots dos equips van gaudir d’ocasions, però van ser els locals qui van obrir el marcador gràcies a un gol d’Albert Sumarroca al minut 77, que va aprofitar la passada de Sergio Navarro per fer l’únic gol del partit, que suposa la tercera jornada consecutiva sense guanyar per a l’FC Andorra.

Amb aquest marcador, els de Candi Viladrich cauen a la sisena plaça a la lliga amb 40 punts, a set del Martinenc, equip que marca la promoció. Amb les aturades pels compromisos de la selecció i la Setmana Santa, el proper matx per als tricolors no serà fins al 8 d’abril, quan visitin el camp del Balaguer.

tracking