El Vall Banc acaba líder i el Lusitans manté el quart lloc

La UE Engordany va empatar amb la UE Santa Coloma i va perdre la primera plaça a l’última jornada de la lliga regular

El Vall Banc acaba líder i el Lusitans manté el quart llocFAF

La Lliga Multisegur Assegurances va posar ahir el punt final a la fase regular amb un canvi de líder i sense sorpreses respecte a la quarta posició, l’única de les que donen accés al play-off pel títol que faltava per confirmar i que va mantenir el Lusitans. Els vermelhos en tenien prou d’obtenir un empat per seguir aspirant a anar a Europa la temporada que ve i van imposar-se amb solvència a la Penya Encarnada (únic equip que no ha guanyat cap partit en tota la temporada) per un contundent 6 a 1 amb el doblet de Sakho i les dianes de Rui Beja, Santiago, Araujo i Rui Oliveira.

A la part alta, el fins ahir líder, la UE Engordany, va poder salvar un punt al temps afegit en un duel que se li havia posat complicat contra la UE Santa Coloma. Els colomencs van obrir el marcador al minut 83 amb un gol de Pousa i quan semblava que el primer classificat perdria, Cellay va aconseguir l’empat més enllà del temps reglamentari. Aquest repartiment de punts el va aprofitar el Vall Banc Santa Coloma per tancar la fase regular com a primer classificat. El vigent campió de la lliga va aprofitar una diana de Víctor Rodríguez a l’inici de la segona meitat per certificar la victòria.

L’últim partit del dia va ser el que va tenir més gols, ja que el Tic Tapa Sant Julià va golejar l’FC Encamp 9 a 1. Els encampadans van avançar-se al minut 6 amb el gol de Miquel Torres, però els lauredians ja guanyaven per 6 a 1 abans del descans gràcies al hat-trick de José Antonio Villanueva.