El Barça vol apropar-se més al títol

Rep l’Athletic Club a les 16.15 hores just abans de l’aturada de seleccions

El Barça vol apropar-se més al títol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona vol fer un pas més cap al títol de lliga aquesta tarda (16.15 hores) contra l’Athletic de Bilbao al Camp Nou just abans de l’aturada pels partits de seleccions. Després de la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions, els blaugrana tornen a la rutina de la competició domèstica, que tenen encarrilada des de fa unes setmanes. El duel serà especial per al tècnic, Ernesto Valverde, que es veurà les cares amb el seu exequip, i va admetre que “l’Athletic sempre és perillós i creix en les dificultats perquè té un gran esperit. Serà un rival complicat”. A més, va afegir que “són tres punts fonamentals, queden deu partits i hem de començar guanyant el primer perquè després de l’aturada de seleccions ve un mes d’abril terrible”.

El conjunt català no podrà disposar de Luis Suárez per sanció, i tampoc podran jugar Semedo, Denis Suárez, Vermaelen i Sergio Busquets, per lesió. Sí que va entrar a la llista, en canvi, el futbolista del Barça B Carles Aleñá.

També avui, a partir de les 18.30 hores, juga el segon classificat, l’Atlètic de Madrid, al camp del Vila-real, mentre que l’encar­regat de tancar la jornada serà el Reial Madrid a les 20.45 hores al Santiago Bernabéu contra el Girona, en el que serà un partit històric per als gironins, que visitaran per primer cop l’estadi madridista. Els de Zinedine Zidane saltaran a la gespa a la quarta posició provisional després que ahir el València s’imposés a l’Alabès 3 a 1 a l’estadi de Mestalla.

tracking