TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ACB LLIGA ENDESA

Duel clau per seguir mirant amunt

El MoraBanc Andorra vol obtenir la setena victòria seguida contra un rival directe, l’UCAM Múrcia

Duel clau per seguir mirant amuntFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra afronta aquest migdia al Poliesportiu un nou duel clau per a l’objectiu de ser al play-off a final de temporada. Important perquè s’enfronta a un rival directe com és l’UCAM Múrcia, perquè en cas de victòria deixaria el conjunt murcià a tres victòries dels del Principat (quatre si els de Peñarroya guanyen per cinc punts i recuperen l’average) i perquè suposaria allargar la històrica ratxa tricolor fins als set triomfs consecutius. Una importància que també va reconèixer el tècnic, Joan Peñarroya: “Sempre el següent partit és el més complicat i important, però avui potser més encara perquè juguem contra un rival que és dels equips que aspiren a ocupar una de les places de play-off.”

Els murcians venen de jugar entre setmana a Tenerife, on van remuntar l’eliminatòria de la Champions League i es van classificar per als quarts de final de la competició europea, un fet que farà que el rival arribi a la cita d’avui amb moral, segons va manifestar el tècnic del MoraBanc Andorra: “És un equip que funciona molt per estats anímics i el seu ara és sensacional, segur. Així que espero el millor rival.” Però no només d’això viu l’UCAM Múrcia, ja que per Peñarroya és un equip amb “molt bons jugadors i plantilla llarga, que destaca sobretot per ser un col·lectiu que juga molt dur i molt físic”. A més, va afegir que “tenen molt compromís amb les coses d’equip, són molt solidaris i sempre plantegen partits molt difícils per al rival”. Precisament sobre aquesta duresa també va parlar un dels jugadors tricolors, David Jelínek, que va declarar que “són capaços de jugar a un bon nivell perquè tenen molts jugadors amb experiència i són durs. Ens hem de preparar perquè segurament ens trobarem un partit dur”.

Per Peñarroya, una de les claus per sumar la setena victòria passa per “estar sòlids al darrere i en el rebot amb un equip que el carrega com a autèntiques bèsties, a més d’intentar dominar aquests aspectes per intentar córrer”. A més, l’egarenc va avisar que han “d’estar preparats per tenir moments en què el partit s’embruti, aguantar moments en què la seva defensa generi problemes al nostre atac perquè travin el matx”, i va remarcar que han d’estar “llestos per a un duel davant d’un equip que sap jugar i es troba a gust en aquestes situacions i que juga de forma excel·lent a fora”.

Tot apunta que un dels jugadors més importants de l’UCAM, Clevin Hannah, no hi podrà ser pels problemes que arrossega a l’adductor. Tot i això, Peñarroya va manifestar que “no afecta el nostre plantejament tot i que és evident que és un jugador molt important ofensivament”, i va voler destacar que “l’altre dia també van guanyar el partit sense ell perquè és un equip amb jugadors prou experts per quan un dels seus homes és lesiona fer la resta un pas endavant”.

De la seva banda, el tècnic de l’UCAM, Ibon Navarro, va assegurar que “quan el MoraBanc juga a casa a camp obert és molt perillós i molt agressiu”.

RETORN A CASA

El Morabanc torna a jugar al poliesportiu 37 dies després

cLa victòria contra la Penya per 88 a 81 del 10 de febrer passat queda lluny, concretament 37 dies, que són els que han passat des d’aquell duel fins al d’avui contra l’UCAM Múrcia. La Copa del Rei, l’aturada per les seleccions i els dos partits consecutius a fora han fet que els tricolors faci més d’un mes que no juguen a casa i el tècnic, Joan Peñarroya, va aprofitar ahir per demanar el suport de l’afició per avui: “Espero que la gent torni a estar amb nosaltres perquè avui necessitarem del seu suport.”

tracking