La selecció encara el primer test per a la Lliga de les Nacions

El combinat dirigit per Koldo Álvarez es concentrarà a partir del dilluns a Estepona, on disputarà dos duels amistosos, contra Liechtenstein i Guinea Equatorial

La selecció encara el primer test per a la Lliga de les NacionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A partir de la setmana vinent arrenca una aturada FIFA de seleccions i el combinat andorrà ho vol aprofitar al màxim per començar a preparar la nova i ambiciosa Lliga de les Nacions de la UEFA. El seleccionador, Koldo Álvarez, s’emportarà 24 homes a Estepona (Andalusia) dilluns vinent per a una concentració d’una setmana en la qual disputaran dos partits amistosos: un el dia 21 contra Liechtenstein (18 hores, Estadi de la Línea), i un altre contra Guinea Equatorial el dia 26 (13 hores, en un lloc encara per confirmar).

El tècnic de la tricolor es va mostrar molt satisfet ahir de poder comptar amb aquesta experiència d’una setmana. “Arribem amb ganes i estem il·lusionats de poder tenir una setmana de feina, en la qual podem comptar amb el grup gairebé sencer. No en tenim gaires com aquestes i intentarem aprofitar-la al màxim”, va dir Koldo, que sobretot va remarcar el fet de poder tenir programats dos duels “que s’assemblaran molt a la propera competició de la Lliga de les Nacions”.

A la llista de 24 homes destaca la presència de quatre jugadors que encara no han debutat: Marc Ferré, Luigi San Nicolás, Ricard Fernández, Cucu, i Francisco Pomares. Aquests tres darrers han tingut molts bons minuts amb els seus clubs i s’han guanyat un lloc a la llista, així com el retornat Xavi Vieira, que feia força temps que estava absent.

Koldo també va explicar que durant la setmana hi ha compromisos oficials de la sub-21, per la qual cosa després del primer matx contra Liechtenstein hi haurà algun jugador que torni a Andorra, com és el cas de Max Llovera, Cucu i Pomares. “Hem d’intentar malmetre el mínim possible la sub-21”, va exposar el seleccionador.

tracking