Els 'isards', amb els internacionals de França per al duel a Bòsnia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana afronta demà (14 hores) un duel decisiu per a la permanència a la conferència sud 1 d’Europa a Bòsnia i Hercegovina. La federació va donar a conèixer ahir la llista de jugadors que viatjaven de matinada a la localitat de Zenica i hi apareixien els homes de més pes que juguen a França i que han estat alliberats pels seus clubs. Així, jugadors com Sebastien Causse, Peter Ambor, Galaktionm Gagnidze, Benjamin Fajol i Julien Langeard s’afegien a una convocatòria de 23 jugadors per viatjar a Bòsnia. “Hem tingut una molt bona resposta dels homes que militen a fora i amb això estem força contents perquè podrem configurar un equip de qualitat i complet. Això és important”, va valorar Magallon, que hi va afegir que “és un maldecap en el sentit positiu perquè hi ha gent que s’ha quedat a fora i si això passa vol dir que tenim més gent per escollir”.

Andorra va debutar en aquesta fase caient a l’Estadi Nacional contra Israel, però el combinat bosnià ja suma dues derrotes per diferències àmplies, la qual cosa fa indicar que és el rival a batre per la permanència. “Si hi ha un partit que s’ha de guanyar és aquest”, va assegurar el seleccionador, que hi va afegir que “és un equip amb un nivell similar al nostre, amb un físic rocós i més tècnic, i ens ho hem de jugar al seu camp en unes condicions que seran favorables per a ells”.

Després d’aquest matx, als isards els restaran dos duels per lluitar per la permanència: un a Malta, líder del grup, i un altre a l’Estadi Nacional contra Croàcia.

tracking