x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Marató somiada

La plantilla del CB Cornellà amb David Hernández.

Marató somiada

La plantilla del CB Cornellà amb David Hernández.

CB CORNELLÀ
Actualitzada 14/03/2018 a les 12:34
La Zurich Marató de Barcelona, celebrada diumenge passat, va reportar una història de superació amb protagonisme andorrà de la mà dels jugadors de bàsquet Roger Lliteras i Albert Farfan. I també amb la resta de la plantilla del Club Bàsquet Cornellà del grup C-B de la lliga EBA. Entre tots plegats van col·laborar amb l’speaker de l’entitat, David Hernández, a complir el seu somni de dur-la a terme per segon cop, però en cadira de rodes.
El David pateix una paràlisi cerebral i durant el dinar d’equip de Nadal, juntament amb el fisio, Adolfo Lázaro (conegut com a Fito), “ens van proposar que els acompa-nyéssim i vam acceptar. I fa una setmana que ens vam repartir el recorregut, tot i que la idea inicial era completar un parell de quilòmetres empe-nyent la cadira per tal d’ajudar el Fito”, explica Lliteras.

El tricolor comenta que “els minuts abans que arribessin on els esperava se’m van fer eterns i estava nerviós i emocionat a la vegada”, al que hi afegeix, en un to rialler, que “vaig gaudir moltíssim, tot­hom ens animava i vaig córrer més del compte. Una experiència brutal que et fa sentir més viu que mai”. De la seva part, Farfan assegura que “va ser massa emocionant”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts