Espargaró i Viñales es passen a la BTT abans d'arrencar el curs

Els residents són quart i vuitè a la Bike Marató del Cap de Creus

Espargaró i Viñales es passen a la BTT abans d'arrencar el cursINSTAGRAM

Maverick Viñales va explicar l’altre dia en la presentació del seu nou equip de ciclisme andorrà, l’MVK*25 ACA, que el calendari i l’exigència de MotoGP no li permetria disputar cap cursa de ciclisme. Tot i això, aprofitant que encara no ha començat la temporada (arrenca aquest mateix cap de setmana a Qatar), el pilot resident va vestir els colors del conjunt que porta el seu nom en competició de BTT el diumenge. Va ser a la Bike Marató del Cap de Creus, en una prova dura de 70 quilòmetres i més de 2.000 metres de desnivell, en la qual va finalitzar vuitè de la general i primer en la categoria per equips.

En aquesta prova disputada prop de la seva Figueres natal no era l’únic pilot de MotoGP resident present. Aleix Espargaró també va competir amb la ment posada en l’inici de curs aquest cap de setmana i va ocupar una millor posició a la general que Viñales, que va ser quart, amb un temps de 3 h 28’45” i es va quedar a uns dos minuts del vencedor, mentre el pilot de Yamaha va fer un temps de 3 h 37’16’’.

Per la seva part, la resta d’integrants de l’MVK*25 van tenir un cap de setmana atapeït. El dissabte van ser al Trofeu Joan Escolà, on Òscar Cabanas, Julio Pintado, Miquel Martínez i Samu Ponce van entrar en el segon grup a meta, a 1’33’’ del guanyador, i sisens per equips. Diumenge van córrer al Campionat de Sabadell, entrant al tercer grup Cabanas, Ponce i Martínez, a 2’55’’ del primer, i quarts per equips.