Ariane Raedler s'emporta el triomf en el Descens de la Copa d'Europa al Tarter

L'andorrana Cande Moreno, de 17 anys, ha creuat la línia de meta en la posició 37

Ariane Raedler s'emporta el triomf en el Descens de la Copa d'EuropaOriol Molas / Grandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'austríaca Ariane Raedler s'ha emportat la victòria en el Descens i el títol a la Classificació general de la primera cursa de les finals de la Copa d'Europa d'esquí alpí. La competició s'ha disputat aquest migdia a la pista Àliga del sector d'El Tarter de Grandvalira i ha comptat amb la participació de 51 corredores de 15 països diferents. Entre elles, l'andorrana Cande Moreno, de 17 anys, que ha quedat en la posició número 37 amb un temps d'1:28.59.

Les corredores de la selecció austríaca han dominat el Descens femení, ja que han ocupat les quatre primeres posicions. La guanyadora Raedler, de 23 anys, ha vençut amb un temps d'1:24,69, seguida de Michaela Heider i Nina Ortlieb, que han creuat la meta mig segon més tard que Raedler, qui aquesta temporada també ha estat guanyadora dels dos descensos de la Copa d'Europa que han tingut lloc a Crans Montana, a Suïssa.

Pel que fa a la delegació espanyola, Julia Bargalló ha finalitzat la competició en la 41a posició i Anna Esteve no ha arribat a acabar la cursa.

tracking