Olimpisme

Roger Puig acaba 23è però no assoleix el seu objectiu

L’esquiador andorrà aconsegueix completar el supergegant i es mostra més optimista de cara a les pròximes disciplines

Roger Puig acaba 23è però no assoleix el seu objectiuArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el segon dia de competició dels Jocs Paralímpics d’hivern de Pyeongchang, Roger Puig va aconseguir el seu primer resultat després de poder acabar la prova del supergegant, durant la matinada de dissabte a diumenge. L’esquiador andorrà va adjudicar-se la 23a posició de 34 participants amb un crono d’1’32”97, quedant-se així a 08”14 del primer classificat, el suís Theo Gmur. Puig, abans de fer les maletes cap a Corea del Sud va explicar que l’objectiu que tenia al cap era el Top-15 i malauradament per a la representació andorrana en aquesta disciplina, no el va assolir.

En qualsevol cas, el protagonista va comentar que “la tensió de voler arribar-hi va tenir la culpa de la meva no massa bona baixada”. En alguns trams es va col·locar en el 15è lloc, però “els nervis” també li van passar factura. La petita lesió a la mà que arrossegava no el va perjudicar i va assegurar de cara a la supercombinada d’aquesta pròxima matinada que “estic segur que anirà molt millor”.

COMENCEM ELS ENTRENAMENTS DE LES FINALS DE LA COPA D'EUROPA

A partir de les deu del matí d’avui comencen els entrenaments del descens femení de les finals de la Copa d’Europa, que se celebren al llarg d’aquesta setmana entre els sectors de Soldeu i el Tarter de Grandvalira. El corredor andorrà, Quim Rodríguez, s’ho perdrà arran d’una lesió. D’altra banda, Àlex Rius i Xavi Salvadores van compartir el tercer lloc de l’eslàlom de l’espanyol júnior.

tracking