BTT

La Titan Desert espera més andorrans a part d'Aranda

L’organització de la cursa, que ha superat la barrera dels 600 participants, informa que ha penjat el cartell de complet

La Titan Desert espera més andorrans a part d'Aranda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 13a edició de la Titan Desert comença a escalfar motors a falta de 50 dies perquè doni el tret de sortida. Del 29 d’abril al 4 de maig, la prova de BTT més dura del món obrirà un seguit de dies als deserts del Marroc, i pel que fa a la participació andorrana, com no podia ser d’una altra manera, Ramon Aranda no hi faltarà, juntament amb Miguel Lorenzo del Quality Team. A més, també hi haurà com a mínim un parell més de corredors tricolors. Així doncs, la xerrada de captació del novembre passat que va organitzar al Principat el director tècnic de la cursa, Manuel Tajada, va donar els seus fruits.

Des de la Titan ahir es va informar que, a falta de deu dies per finalitzar el període oficial d’inscripcions, van penjar el cartell de complet superant la barrera dels 600 participants. De la seva part, Aranda va explicar que “físicament estic millor que mai i podré anar molt més tranquil”. Sens dubte és un mite entre els titans, ja que és un fix des del començament, amb un altre corredor andalús sobre el qual va comentar, entre rialles, que “suposo que sí que vindrà”. La Titan Desert d’enguany teòricament mira més que mai cap a l’extremisme i sobre el paper sembla que esdevindrà d’aquesta forma, perquè “es batrà un rècord de tots els anys, ja que hi ha una etapa de més de 100 quilòmetres amb 2.650 metres de desnivell positiu”, va sentenciar el veterà esportista.

tracking