L'FC Andorra fitxa el migcampista Carlos Acosta fins a final de temporada

L'FC Andorra fitxa el migcampista Carlos Acosta fins a final de temporadaFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va anunciar ahir el fitxatge del migcampista Carlos Acosta fins a final de la present temporada. El futbolista té 28 anys i ja compta amb experiència al país, ja que havia format part de l’FC Lusitans durant diverses temporades, club amb què també havia disputat la prèvia de l’Europa League, el 2015 i el 2016. Actualment Acosta es trobava a les files del CF Castellciutat, que milita a la divisió d’honor catalana de futbol sala.

La temporada dels tricolors està sent un calvari pel que fa a les lesions, ja que han patit les baixes de llarga durada de Jordi Aláez, Jordi Betriu i Marc Pujol, un dels principals motius per incorporar Acosta, tal com va admetre el president de l’entitat, Albert Ferré: “és un fitxatge que necessitàvem per tots els lesionats que tenim”. El màxim dirigent també va voler destacar que “ha vingut a cost zero, i ha fet un gran esforç per venir”. Per últim, Ferré va afegir que “si podíem incorporar algú, havia de fer-ho així perquè la situació econòmica del club és la que és i no ens n’amaguem”.

De la seva banda, el tècnic, Candi Viladrich, va declarar que “feia temps que anàvem darrere seu i és una posició en què estàvem un pèl coixos”, el centrecampista podria debutar demà al duel contra el Viladecans.

tracking