Automobilisme

Valoració positiva sobre les novetats de les GSeries

Valoració positiva sobre les novetats de les GSeriesPERE NUBIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tretzena edició de les Crèdit Andorrà GSeries va arribar dissabte a la seva fi amb els triomfs finals de Carlos Ezpeleta a la GS1 i de Miquel Socias a la GS2 en una temporada marcada per la igualtat a les dues categories.

Amb la competició ja finalitzada, és el moment per fer balanç, i pel responsable de la competició, Àlex Bercianos, “ha estat satisfactori perquè és una competició que funciona molt bé”. Enguany s’havien introduït novetats, com ara un nou sistema de cronometratge o la separació de les categories entre matí i tarda. Per Bercianos “han estat passos endavant i tenir bons proveïdors és clau”.

També hi ha hagut moments complicats aquesta campanya, com a l’inici, quan no estaven acabades les instal·lacions i va haver d’endarrerir-se una setmana la primera cursa. A més, rememora Bercianos, “a l’inici teníem poca experiència, hi havia una sensació d’improvisació total i salvar els papers, però al final tot era fluid”.

De cara al futur, els organitzadors es reuniran per posar en comú les valoracions i intentar donar un impuls a la competició, i un dels objectius és “acostar les Crèdit Andorrà GSeries tant al públic com als pilots andorrans, creant una nova categoria si fa falta”.

tracking