esquí forapista

La prova del Freeride World Tour es torna a posposar un dia més

L’organització desestima celebrar la cita avui per les previsions al Baser Negre i valorarà fer-la demà

La prova del Freeride World Tour es torna a posposar un dia mésVALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Freeride World Tour de Vallnord-Ordino Arcalís segueix sense data. Aquest fet no és res fora del comú ja que cada any l’organització va al dia per decidir la data exacta en què es disputa la prova. Enguany, les previsions segueixen sense ser del tot òptimes i per aquest motiu encara no s’ha optat per fixar una data. En un principi, les previsions apuntaven que el millor dia per fer-la era ahir, però la mort del guia de muntanya dijous mentre estava fent tasques de preparació ho va descartar completament.

Ahir hi va haver una nova reunió de l’organització en la qual es va desestimar fer-la avui, la data que tenia més opcions a banda d’ahir, ja que el sol no arribaria fins pels volts de les onze del matí i els riders no tindrien temps de baixar tots. Així, avui els experts es tornaran a retrobar per mirar si demà és una bona opció per disputar la competició amb les màximes garanties de meteorologia i seguretat. En tot cas, el marge de dies marcat per l’organització finalitza dimecres vinent, última data possible per disputar la prova andorrana.

Amb tot, l’estació sí que comptarà avui amb competició de freeride, ja que la prova júnior de tres estrelles d’ElDorado Freeride sí que es podrà disputar. La Portella del Mig, on tindrà lloc aquesta cita, “presenta unes condicions immillorables per obrir el calendari del circuit de la categoria i celebrar els 20 anys de prova”, tal com van assenyalar des de Vallnord. La cita arrencarà a les deu del matí i comptarà amb un total de vuitanta corredors.

tracking