100 en contraFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Penya Encarnada d’Andorra va batre el cap de setmana passat un rècord de dubtós honor. Si fa unes setmanes va sortir a la palestra per ser un dels tres clubs europeus de primera divisió que encara no havia guanyat cap partit de lliga (aquesta situació encara segueix vigent), juntament al Murata de San Marino i al Benevento d’Itàlia, que ja n’ha guanyat tres, ara els andorrans han entrat en el selecte club de ser l’únic equip de màxima categoria a Europa que ha encaixat 100 gols.

Diumenge passat, la Penya Encarnada d’Andorra va sumar el segon punt de la temporada després d’empatar 1-1 contra la Unió Esportiva Santa Coloma, vigent campió de la Copa Constitució. Un resultat, a priori, positiu, ja que en els 17 duels anteriors a la Lliga Multisegur Assegurances, els vermells acumulaven una ratxa de 16 derrotes i només un empat, tot just fa un mes contra l’FC Lusitans.

L’internacional Jordi Rubio va transformar diumenge un penal que havia xiulat l’àrbitre contra la Penya Encarnada. Podia semblar un gol més dels que ja havia encaixat l’equip aquesta temporada, però no ho era. La diana del defensa era la que posava a cent el Penya Encarnada d’Andorra, i els feia sumar un nou rècord negatiu aquesta temporada.

tracking