Automobilisme

Ramón Plaus i Gerard de la Casa, entre els cinc primers de la Pujada a Alcover

Ramón Plaus i Gerard de la Casa, entre els cinc primers de la Pujada a AlcoverFOTOESPORT

Ramón Plaus va finalitzar en tercera posició a la Pujada a Alcover (Tarragona), que va acollir la primera cita de la temporada del Campionat de Catalunya de Muntanya. El vencedor de la prova va ser Francesc Munné, seguit per Albert López, i Plaus va tancar el podi a 3”937 de la primera posició. Després de la cursa va assegurar que “satisfet amb els temps aconseguits, intentarem buscar alguna solució per poder acostar-nos als qui a priori tenen totes les de guanyar”.

També va fer una actuació satisfactòria Gerard de la Casa, que va finalitzar en la cinquena posició absoluta a 9”349 del triomf, i que va ser segon de la categoria turismes a menys d’un segon del guanyador, Joan Salvans. El corredor va declarar que “la jornada a Alcover no ha tingut el desenllaç que esperàvem i hem quedat per sota dels temps que marquem amb el Seat Còrdova”.

A la categoria de turismes també va participar Amàlia Vinyes, que va aconseguir la vuitena plaça general, i la cinquena entre els turismes. La pilot, que retornava a les proves de muntanya, va afirmar que “acabar cinquena en una carrera com aquesta i amb rivals de tanta qualitat crec que és per estar molt satisfeta”.

A més, Eduard Andueza va ser 13è, i Felipe Brandao 15è.