La selecció sub-16 derrota Liechtenstein per la mínima

Un gol de Joan Bellido a la sortida d’un córner dona els tres punts als d’Òscar Sonejee al torneig de desenvolupament

La selecció sub-16 derrota Liechtenstein per la mínimaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció de futbol sub-16 va aconseguir ahir la victòria per la mínima contra Liechtenstein en el segon partit del torneig de desenvolupament de la UEFA que s’està celebrant a Malta. El triomf va arribar gràcies a un solitari gol de Joan Bellido al minut 70 a la sortida d’un córner, però aquesta no va ser, ni molt menys, l’única acció ofensiva dels tricolors, que van gaudir de diverses ocasions per guanyar amb més claredat. El seleccionador Òscar Sonejee va afirmar després del matx que “estem molt contents perquè l’actitud i el treball dels nois ha tingut la seva recompensa”, i va afegir que “estem gaudint de la victòria, que ha estat molt merescuda”.

Pel tècnic, “ha estat una primera part molt controlada però que era difícil contrarestar el vent que teníem en contra”, mentre que sobre la segona part, va assegurar que “hem sigut clars dominadors del partit i ells quasi no han sortit del mig del camp. Hem controlat força i hem tingut sis ocasions molt clares”. Finalment, va declarar que “ara hem de pensar en Gibraltar, i seguir en aquesta línia”.

La selecció sub-16 suma quatre punts després de dues jornades, i demà des de les 10.00 hores tancarà la seva participació en el torneig de desenvolupament de la UEFA enfrontant-se a Gibraltar.

CONGRÉS DE LA UEFA

Ahir va celebrar-se a Bratislava el 42è Congrés de la UEFA, amb la presència del president, Víctor Santos, i del secretari general, Tomàs Gea, com a representants de la FAF. Entre les mesures aprovades destaca un increment al programa HatTrick IV, que repartirà 14,1 milions d’euros per federació per als pròxims quatre anys.

tracking