L'FC Andorra venç amb comoditat el cuer i s'apropa a la promoció

Els tricolors són a només un punt del segon classificat, el Viladecans, que ha de jugar avui el seu matx

L'FC Andorra venç amb comoditat el cuer i s'apropa a la promocióFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va fer els deures ahir davant el cuer del grup 2 de primera catalana, el Valls, i es va adjudicar una victòria amb comoditat. Els de Candi Viladrich van dominar gairebé tot el partit i el conjunt tarragoní no va proposar gairebé perill a la porteria defensada per Ferran Pol, tret de l’inici de la segona meitat i en alguna ocasió puntual a la primera. Malgrat la dinàmica amb la qual arribava el cuer, que havia sumat 10 punts dels últims 12 possibles, l’Andorra va imposar el seu joc des del començament i al minut 23 ja va obrir la llauna. Una centrada de Ludo va trobar al segon pal el cap de Joan Cervós, que va rematar amb precisió.

A la represa, l’entrada d’Àlex Martínez al camp es va fer notar. Dues combinacions de jocs per la banda amb Cucu al minut 60 i 66 van propiciar els gols de Ludo i Ferré, que arribaven sols al segon pal. D’aquesta manera, l’Andorra sumava un triomf que els apropava encara més a la plaça de promoció, ocupada pel Viladecans (juga avui el seu duel), que suma 40 punts pels 39 dels andorrans, que actualment ocupen el quart lloc de la taula i tenen gairebé assegurada la permanència.

Viladrich es va mostrar molt satisfet per la victòria obtinguda davant el Valls. “Hem hagut de treballar molt. No hem d’obviar que hem jugat contra l’equip que en les últimes quatre jornades era el que estava més en forma. Hem treballat molt bé i hem fet molt bon partit” celebrava el tècnic.

tracking