Esquí de muntanya

Andrea Sinfreu es queda a tocar del podi cadet a la individual de l'Europeu

Andrea Sinfreu es queda a tocar del podi cadet a la individual de l'EuropeuFAM

Després d’uns dies en què el fort vent a Nicolosi (Itàlia) ha fet la guitza tant a l’organització com als corredors del Campionat d’Europa, ahir es va poder disputar amb certa normalitat la cursa individual. En aquesta, el resultat andorrà més destacat va anar a càrrec de la jove promesa Andrea Sinfreu, que es va quedar a només nou segons del podi cadet. En l’últim canvi de pells va cedir el tercer lloc per ocupar la quarta plaça final d’entre nou competidores de la seva categoria.

Per la seva part, un altre dels corredors més joves va assolir un altre resultat destacat. Va ser Sergi Casabella, que es va classificar en l’11a posició en júnior, a uns 35 segons d’entrar al Top-10. En aquesta mateixa categoria, Arnau Soldevila va acabar en la 22a posició d’entre 23 cor­redors que van finalitzar.

En sènior, un dia després del seu històric sisè lloc en l’esprint, Xavi Areny va acabar en la 34a posició la cursa individual, a uns 9 minuts del campió europeu, Robert Antonioli, que va estar acompanyat al podi per Michele Boscacci i Kilian Jornet. Gerber Martin, David Albós i Jordi Solé van ocupar la 38a, 43a i 49a posició, respectivament, d’entre un total de 57 competidors que van completar la cursa.

Avui serà el torn per a la vertical, que es va ajornar dijous.