Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

El Pau-Orthez es desfà del MoraBanc Andorra en un amistós

Els gals van superar els tricolors en un duel que van dominar des de l’inici

El Pau-Orthez es desfà del MoraBanc Andorra en un amistósMORABANC ANDORRA

Aprofitant l’aturada de dues setmanes per la disputa de la Copa del Rei i dels partits de seleccions del Premundial, el MoraBanc Andorra va jugar ahir a Lézat-sur-Lèze un amistós contra l’Elan Béarnais Pau-Lacq-Orthez. Els de Joan Peñarroya, sense Jaime Fernández, Karnowski, Albicy i Blazic, van caure per un ajustat 89-85 contra el conjunt de la primera divisió francesa.

Els gals havien arrencat millor el matx, i guanyaven per 44-33 al descans. A la represa van seguir obrint forat, i el 85-67 a sis minuts per al final semblava definitiu, però llavors els tricolors van fer un parcial de 0-16 per situar el marcador en el 85-83 a falta de només 13 segons per al final, en una reacció que va arribar massa tard.

David Jelínek va ser el millor del partit, amb 24 punts en un duel en què també van tenir minuts jugadors del sènior B com Víctor Aguilar, Jalen Jones o Sandro Gacic. Després del matx, Joan Peñarroya va declarar que “era un entrenament, però m’hauria agradat que haguéssim estat més ficats i amb més tensió, però ho hem arreglat a l’últim quart”, i va afegir que “m’hauria agradat que els nostres tres primers quarts haguessin estat millors”. Per últim, va assegurar que “el matx ens ha ajudat per competir i no estar tants dies sense jugar”

A més de l’amistós del MoraBanc Andorra, ahir també va haver-hi partits de seleccions. Espanya va derrotar amb més patiment del previst Bielorússia per un ajustat 82-84 amb 4 punts, 3 rebots i 3 assistències de Jaime Fernández en un duel en què Quino Colom va ser el màxim anotador amb 17 punts. De la seva banda, Przemek Karnowski va ajudar amb 9 punts, 4 rebots i 3 assistències en la victòria per 90-62 de Polònia sobre Kosovo.