Esquí de muntanya

El mal temps fa suspendre la cursa vertical de l'Europeu

El mal temps fa suspendre la cursa vertical de l'EuropeuISMF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temps va tornar a ser ahir el protagonista del Campionat d’Europa d’esquí de muntanya que s’està celebrant a Nicolosi (Itàlia). Després que divendres les ratxes de vent de fins a 100 quilòmetres per hora fessin ajornar la cursa esprint mentre s’estava celebrant, ahir es va ajornar la car­rera vertical a causa del fort vent i de la tempesta de pluja que va caure a la falta de l’Etna.

Els tècnics de l’organització van intentar resoldre el problema i que es pogués disputar la prova, però les violentes ratxes de vent, i l’escassa visibilitat que hi havia no podia assegurar una competició segura pels corredors. El cap de la ISMF (Federació Internacional d’Esquí de Muntanya) va assegurar que “ens sap greu especialment pel comitè organitzador, que han estat treballant de manera dura durant les últimes setmanes per preparar la cursa, i també ens sap greu pels participants”.

Si no hi ha cap canvi d’última hora, avui se celebrarà la que havia de ser l’última de les tres proves d’aquest Europeu, la cursa vertical. L’organització va anunciar que es preveu bon temps per avui, i està previst que la prova es disputi de manera normal i sense contratemps. A més, està pendent de reprogramar les dues curses suspeses.

tracking