La selecció sub-16, il·lusionada amb el torneig de desenvolupament UEFA

La selecció sub-16, il·lusionada amb el torneig de desenvolupament UEFAFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció sub-16 masculina de futbol afronta a partir de demà el torneig de desenvolupament de la UEFA que es farà a Malta, amb la il·lusió d’intentar repetir l’èxit de l’any passat, quan el combinat tricolor va ser capaç de proclamar-se campió del torneig després de dues victòries i un empat.

Tot i que l’esperança de tornar a vèncer està present, pel seleccionador, Òscar Sonejee, aquesta cita és “una prova pilot per a la fase de classificació que tindrem a l’octubre amb la sub-17”, i hi va afegir que “és sobretot perquè ells agafin experiència, que ens serveixi per començar a competir, i a saber què és començar a representar la selecció”. El tècnic va destacar: “Hem de començar sent humils com vam fer l’any passat, quan el resultat va ser espectacular. Busquem que siguin com més humils millor, que competeixin, i amb això estarem satisfets.”

El migcampista Alain Bernat va declarar que “és una gran oportunitat que ens dona la federació i tinc moltes ganes d'anar a Malta i gaudir amb l’equip”. Sobre si es repetirà l’èxit de l’any passat, va afirmar que “amb treball i ganes tot es pot fer, i per què no donar la sorpresa”.

La selecció debuta demà a les 11 hores contra Malta, dilluns jugarà contra Liechtenstein i dimecres davant de Gibraltar.

tracking