Olimpisme

Irineu Esteve tanca la participació a Pyeongchang

Disputarà demà la cursa de 50 quilòmetres estil clàssic amb sortida massiva, que afronta amb “bones sensacions”

Irineu Esteve tanca la participació a PyeongchangFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve disputarà demà l’última de les tres proves en què participarà en els Jocs Olímpics d’hivern de Pyeongchang. El banderer de la delegació andorrana a la cita olímpica clourà la seva primera participació en uns Jocs amb la cursa dels 50 quilòmetres estil clàssic amb sortida massiva, que arrencarà a partir de les 6.00 hores a l’Alpensia Cross-Country Centre de Pyeongchang.

La cursa dels 50 quilòmetres serà especial per a Esteve, ja que mai ha disputat cap prova amb aquesta distància. De cara a aquesta cita, l’esquiador de fons va assegurar que “tècnicament m’estic trobant bastant bé i de ritme crec que estem bé, però veurem com surten els 50 quilòmetres”. Pel que fa al desenvolupament de la carrera, Esteve va declarar que “espero poder anar bastanta cursa, per no dir gairebé tota, en el grup de davant, i si puc fer-ho, sortirà probablement una bona prova. Si no tocarà patir bastant i a veure on podem estar. Les sensacions són bastant bones”.

De la seva banda, el tècnic d’Irineu Esteve, Joan Erola, va fer una valoració similar, i va afirmar que “ell està tranquil. El veig bé. No deixa de ser la primera cursa de 50 quilòmetres que fa i té una mica, no diria que de por, però sí de respecte, perquè és molt llarga però el veig concentrat i amb ganes de fer-la. De moment, tot va bé”, i sobre les possibilitats de cara a la cursa, va manifestar que “si tenim sort i tenim bon material penso que també podrà fer una bona cursa”.

PALLÀS I MORENO, AL TOP-10

Més enllà dels Jocs Olímpics, Carmina Pallàs va ser 13a i 6a, i Cande Moreno 10a i 39a als dos supergegants FIS de Pila. A més, Moreno va ser 18a a la combinada alpina i Pallàs no el va disputar. De la seva banda, al supergegant de la Copa d’Europa de Sartal, Matías Vargas va ser 66è a 2”81 del vencedor, l’italià Gian Luca Barandun, mentre que Joaquim Rodríguez va finalitzar el 84è.

tracking