Bàsquet

Hierrezuelo parla del famós camp enrere, un any després

Scariolo li va preguntar per l’errada a l’àrbitre del MoraBanc-Madrid

Hierrezuelo parla del famós camp enrere, un any desprésBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa més d’un any del famós camp enrere de Sergio Llull en el partit de quarts de final de la Copa del Rei entre el MoraBanc Andorra i el Reial Madrid, però el moment ha quedat per a la història del bàsquet i d’aquesta competició. L’acció es va convertir en el moment més recordat de l’edició passada del torneig del KO. Es van fer samarretes i l’himne que més es corejava va ser “era campo atrás”. El principal assenyalat de no haver vist el peu del menorquí trepijtant la línia, Daniel Hierrezuelo, va parlar de la situació dimecres al vespre en un programa de Movistar+ de golf.

A més, va ser instat pel mateix seleccionador espanyol, Sergio Scariolo, a fer-ho. “Tot i aquest intens programa d’entrenaments i de mitjans (en la concentració de la selecció), hi ha una cosa que em treu el son. És quelcom que m’han explicat i no sé donar-li una solució i espero que vosaltres em pugueu ajudar”, va indicar Scariolo, que hi va afegir: “Era camp enrere?” L’àrbitre s’ho va prendre a broma i de primeres ja va exposar que “després d'un any encara cueja”. Tot seguit, en un to més seriós, Hierrezuelo va asse­nyalar que “són coses que passen, que hi hem de conviure, errades que s’assumeixen i sobretot ens serveixen per aprendre i no tornar a cometre’n”. El col·legiat també va recordar que en la present edició va viure “una situació pròxima al camp enrere i la gent reia”.

Diagne, Walker i Sanè, al Col·legi María Moliner

ANDORRA LA VELLA. Landing Sanè, David Walker i Moussa Diagne van visitar ahir el col·legi María Moliner de la Margineda, un dia abans de viatjar a França per disputar avui un amistós contra el Pau-Orthez, sense els internacionals, que també avui juguen duels de seleccions.

tracking