futbol sala

Saviola debuta amb el Sideco FC Encamp amb empat (3-3)

El ‘conejo’ debuta amb el Sideco FC Encamp en partit oficial davant el Construmosa DDS Madriu amb gol clau inclòs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Saviola fa un any i mig que resideix al país i és un dels pocs esportistes d’elit que venen a viure que s’impliquen de veritat. Va començar involucrant-se amb l’FC Ordino de la primera divisió andorrana de futbol i a principi de temporada va ser notícia novament per l’aventura com a entrenador del cadet de l’Enfaf Crèdit Andorrà. La setmana passada el seu nom va tornar a aparèixer als titulars per haver despenjat les botes, tot i que no les de tacs, sinó les d’una altra disciplina, les de futbol sala.

La relació amb el seu company de banqueta, Òscar Sonejee, el va portar a fitxar pel Sideco FC Encamp de la Lliga Viatges Pantours i ahir, només un dia després de fer el seu primer entrenament, va debutar en partit oficial. Va ser contra el Construmosa DDS Madriu en el quart partit del play-off pel títol. Saviola no va sortir d’entrada, com era d’esperar, però va saltar a la pista als quatre minuts de començar el matx. L’argentí va disputar força minuts i fins i tot va marcar un gol clau. El Madriu guanyava per 3 a 1 i ell va fer el 3 a 3 final que servia per sumar un punt.

Abans del duel, l’argentí va explicar les raons que l’han portat a fitxar per l’Encamp i despenjar les botes. “Era un bon moment per començar a entrenar una altra vegada, per començar a jugar, i poder gaudir d’un campionat que pel que he vist és força atractiu”, va afirmar. El que sobretot va destacar el conejo era el fet de voler divertir-se, sempre amb serietat. “No vinc a marcar-me objectius, només a gaudir, passar bones estones, tenir un gran respecte pels jugadors, els àrbitres i la gent que ve a veure’ns. El futbol es basa en això”, va assenyalar.

El resident també va deixar clar per què s’implica tant en activitats d’Andorra i per què es deixa veure sovint a través d’aquesta implicació. “M’agrada molt el país i la gent, com he repetit en diverses ocasions. La meva família està molt bé, tracten molt bé els meus fills a l’escola i és bo que algú estigui en un lloc on està content, on ho passa bé i on la gent es comporta bé amb ell”, va comentar el nou jugador de l’Encamp. Saviola feia dos anys que no jugava però encara va aguantar el tipus jugant força minuts. “Està tot molt recent i sé que he d’agafar forma perquè aquí corren molt. A mesura que vagin passant les setmanes i els entrenaments crec que em començaré a sentir millor”, hi va afegir.

A la banda de la pista, el tècnic de l’Encamp, Lluís Cruz, es va mostrar novament encantat de poder gaudir de la presència del conejo a la plantilla. “Per nosaltres i per mi és un orgull entrenar una persona com ell, del seu perfil, que ha jugat als millors equips del món. Estic molt content”, va exposar l’entrenador, que hi va afegir que “ens aportarà experiència, ganes i il·lusió. Ell té moltes ganes de jugar a futbol sala i d’estar amb els companys com l’Òscar, ja que treballen junts a la federació entrenant el cadet”. La seva primera impressió també va ser molt positiva. “L’he vist molt implicat amb el grup i els companys, que l’han rebut com un més. Ell també ha agafat la granota de treball, vol fer feina i aportar el seu granet de sorra”, va concloure Cruz.

L'ÚLTIM COP

DOS ANYS ATURAT

Javier Saviola va tornar ahir a disputar un partit oficial després de dos anys sense fer-ho. Les circumstàncies entre el seu últim duel i el d’ahir, evidentment, són ben diferents. Aleshores estava jugant a la primera divisió argentina amb el River Plate, amb qui no tenia el rendiment desitjat. Va disputar 17 partits en els quals no va poder marcar cap gol i només va fer dues assistències, fet que va precipitar la sortida de l’equip en plena temporada, el gener del 2016. Des de llavors, el conejo havia penjat les botes, fins ahir.

Saviola debuta amb el Sideco FC Encamp amb empat (3-3)

Saviola debuta amb el Sideco FC Encamp amb empat (3-3)

tracking