Bàsquet

El MoraBanc vol cedir Karnowski fins a final de la temporada

Estan descartades les opcions de Divina Joventut i Asvel Villeurbanne, però hi ha equips interessats

El MoraBanc vol cedir Karnowski fins a final de la temporadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Przemek Karnowski podria abandonar les properes setmanes la disciplina del MoraBanc Andorra per marxar cedit a un altre equip, o aquesta és almenys la intenció de l’entitat andorrana, que està buscant destí per enviar el pivot a préstec, segons va avançar el periodista Chema de Lucas i ha pogut confirmar el Diari. El Divina Seguros Joventut de Badalona o l’Asvel Villeurbanne gal van ser els primers destins a saltar a la palestra, però ara per ara tots dos equips estan descartats, sí bé és cert que alguns equips ja han mostrat interès per fer-se amb els serveis de Karnowski.

El pivot polonès te contracte per a la resta de la temporada i la següent i ha disputat 23 partits fins al moment (13 de Lliga Endesa i 10 d’Eurocup) amb una mitjana de 7,5 punts i 3 rebots per matx. No juga des del 27 de desembre, quan es va lesionar contra el Darussafaka d’Istanbul, la setmana passada va rebre l’alta mèdica i ara es troba concentrat amb la selecció de cara als partits que Polònia jugarà contra Kosovo (demà 19 hores) i Hongria (dilluns 21 hores), de classificació per al Mundial de la Xina.

Qui encara trigarà unes setmanes més del previst a tornar a les pistes és Beqa Burjanadze. Va ser operat a l’octubre, encara no ha començat a exercitar-se amb la resta del grup i no estarà a disposició de Joan Peñarroya per als primers duels en el retorn a la Lliga Endesa contra l’Ibertostar Tenerife i el Betis Energia Plus. Amb Burjanadze a fora uns partits més i amb la cessió de Karnowski la marxa de Shurna es refreda.

EL VESTIDOR, AL MARGE DELS POSSIBLES CANVIS

Els jugadors del MoraBanc estan de ple en una nova setmana sense competició. Tot i això, Vlado Jankovic va parlar ahir de l’actualitat de l’equip, que passa pels canvis a la plantilla que s’aproximen. “És una decisió del president, del director general i dels entrenadors. No té res a veure amb nosaltres. Com a jugadors ens hem de centrar a entrenar i millorar. Tenim temps per descansar i preparar-nos bé per al final de temporada”, va exposar. L’equip està pensant ara a mantenir la dinàmica que va aconseguir abans de l’aturada. “No crec que el descans arribi en el millor moment, però no depèn de nosaltres. El març serà motivant perquè juguem contra tres equips amb els mateixos objectius que nosaltres”, va indicar l’aler.

tracking