El Barça cau i Aaron Ganal es queda sense Minicopa

L’andorrà, amb 7 punts, 4 rebots i 3 assistències, fa 10 de valoració

El Barça cau i Aaron Ganal es queda sense MinicopaACB PHOTO

El jove jugador andorrà de l’FC Barcelona Aaron Ganal no podrà disputar avui la final de la Minicopa Endesa que s’està disputant a Gran Canària, ja que ahir el conjunt blaugrana va caure contra l’Iberostar Canarias de Tenerife per 60 a 76. El conjunt illenc va dominar el partit des del primer moment i al descans ja guanyava per 29 a 33. Però no va ser fins al tercer període que va trencar el partit amb un parcial de 13 a 24 que va portar el Tenerife a una victòria còmoda.

Aaron Ganal, que havia estat el jugador més destacat de l’infantil del Barça en els tres partits de la fase de grups, ahir no va tenir la millor actuació, i va acabar amb 7 punts, 4 rebots i 3 assistències, per un total de 10 de valoració. Amb aquesta derrota a les semifinals, l’escorta format al MoraBanc no podrà reeditar el guardó a millor jugador del torneig que es va endur a València durant la fase prèvia de la Minicopa, on va aconseguir una mitjana de 22,7 punts i 6,7 rebots.

Ganal no tindrà l’oportunitat de jugar la final, però avui podrà refer-se del disgust d’ahir amb el partit pel tercer i quart lloc contra la Penya a les 10.30 hores.