x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Olimpisme

Una caiguda d'Adam Lambert tira Lluís Marín i el deixa fora als vuitens de final

El surfista de neu andorrà havia fet una bona sortida i, a la sisena sèrie, havia passat pels dos primers parcials en primera posició, just abans d'acabar al terra
Actualitzada 15/02/2018 a les 17:18
Lluís Marín no està tenint sort aquesta temporada i, després de la lesió a l'espatlla que arrossega des del curs passat, ara ha finalitzat la seva actuació al Snowboard Cross en 34è lloc. L'andorrà havia fet una bona sortida en la sèrie de vuitens de final, però la cursa ha acabat sent accidentada, ja que una caiguda de l'australià Adam Lambert l'ha arrossegat al terra.
El surfista de neu havia finalitzat la qualificació amb el 30è millor temps (1’15’’37), a 2’’23 del registre que havia marcat el gal Pierre Vaultier. A la sisena sèrie de vuitens de final, Lluís Marín ha pres la iniciativa des de l'inici i ha passat pels dos primers parcials en primera posició, però en un revolt Adam Lambert ha anat al terra i ha arrossegat Marín, que ha demostrat la seva impotència amb un cop de puny a la neu després d'una temporada que està sent complicada per a l'andorrà.

El francès Pierre Vaultier s'ha proclamat campió olímpic, la plata ha estat per a l'australià Jarryd Hughes, mentre que el podi l'ha tancat l'espanyol Regino Hernández amb la medalla de bronze.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts