El Manchester City, per la via ràpida

El Reial Madrid es juga la temporada contra el PSG al Santiago Bernabeu

El Manchester City no va deixar pas al dubte en el retorn de la Champions ahir. Els homes de Pep Guardiola es van encarregar de posar un peu i mig (pràcticament els dos) als quarts de final després de superar per un clar 0 a 4 el Basilea a domicili. El triomf va ser tan clar que al minut 23 els anglesos ja guanyaven 0 a 3, gràcies als gols de Gündogan, Bernardo Silva i Agüero. Ja a la segona part l’alemany va repetir per fer el quart i definitiu gol.

Pel que fa a l’altre partit que es va disputar ahir, entre la Juventus i el Tottenham a Torí, el guió va ser semblant a l’inici. Higuaín va obrir la llauna al minut 2 i va fer el 2 a 0 de penal al 9. No obstant això, el conjunt anglès va reaccionar. Primer Kane va fer el 2 a 1 al minut 35 i al 70 Eriksen va empatar de falta. Enmig de les dianes angleses, Higuaín va tenir el tercer de penal, que va fallar en tocar el travesser, deixant l’eliminatòria oberta per a la tornada.

Per la seva part, el Reial Madrid es juga avui la temporada contra el PSG al Santiago Bernabeu. Eliminats de la Copa del Rei i molt allunyats de l’FC Barcelona a la lliga, els de Zinedine Zidane necessiten aferrar-se a la Champions per salvar un curs complicat per als blancs fins al moment. El tècnic francès no podrà comptar amb Carvajal per al partit, a més del lesionat Jesús Vallejo, mentre que Unai Emery va deixar fora de la convocatòria Thiago Motta. Sí que hi seran per part blanca els integrants de la BBC (Benzema, Bale i Cristiano) i per part del PSG els de la MCN (Mbappe, Cavani i Neymar).