Atletisme

Toni Bernadó, 65è a la Mitja marató de Barcelona

Fins a 16 participants del Club d’Atletisme Valls d’Andorra van prendre part a la Mitja marató de Barcelona, que tenia més de 15.000 competidors inscrits. El millor representant del CAVA va ser Toni Bernadó, que va aconseguir el 65è lloc a la classificació amb un temps final d’1 h 10’21”.

A més de Bernadó, quatre atletes més del CAVA van aconseguir classificar-se entre els 200 millors corredors de la cursa, a més d’aconseguir la millor marca personal en la distància de mitja marató. Edgar Ordóñez va ser 120è, Daniel Santa, 181è, Cesc Carmona, 190è, i Xavi Muñoz va finalitzar en el 195è lloc.

A més, també van aconseguir la millor marca personal a Barcelona Jordi Missé, Marc Tramunt, Jofre Llort, Dulce Casanova, Núria Ramos i Xènia Mourelo.