Bàsquet

El MoraBanc jugarà dos amistosos durant l'aturada

S’enfrontarà a domicili al Joventut dissabte a porta tancada i al Pau-Orthez la setmana vinent, també a fora

El MoraBanc jugarà dos amistosos durant l'aturadaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del BC MoraBanc Andorra estan ara de festa fins dimecres, quan tornaran als entrenaments, internacionals inclosos. Per fer l’espera menys llarga de cara al proper partit oficial al calendari, el del 4 de març a la pista de l’Iberostar Tenerife, i amb la intenció de no perdre el bon estat de forma en el qual es troben, els del Principat disputaran dos partits amistosos durant aquesta aturada per la Copa del Rei i la finestra de seleccions FIBA.

Primer, el conjunt dirigit per Joan Peñarroya viatjarà dissabte a Badalona per enfrontar-se al Divina Seguros Joventut en un duel a porta tancada. Aquest matx comptarà amb la presència de tots els internacionals convocats amb les seves seleccions, amb qui es concentraran a partir de diumenge. També hi serà, a priori, Moussa Diagné, que després del fort cop de dissabte passat es troba en bones condicions i tot queda en un ensurt.

A més, Beqa Burjanadze i Przemek Karnowski podrien tenir presència en aquest partit o en el de la setmana vinent (en el cas que el polonès no vagi amb la seva selecció), ja que ambdós són a la recta final de la recuperació. El MoraBanc s’enfrontarà al Pau-Orthez, també a domicili, i al contrari que contra la Penya aquest duel serà a porta oberta.

Per altra banda, l’endemà de la pronunciació oficial dels jugadors del conjunt andorrà sobre la vaga convocada pel sindicat de jugadors de l’ACB (ABP), aquesta seguia estant plena de dubtes ahir pel que fa a la resta de clubs. En un principi, s’espera que avui hi hagi una nova reunió entre les dues parts, amb la participació del Consell Superior d’Esports espanyol, en la qual s’haurà de desencallar la situació perquè la Copa del Rei de Gran Canària es pugui celebrar com estava prevista. No obstant això, la pressió dels jugadors i de l’ACB a les xarxes deixava entreveure que les posicions segueixen allunyades en el punt del fons social.

tracking