Albert Lopo, il·lusionat amb la nova etapa a l'Inter

El central internacional amb Espanya assegura en una entrevista que té ganes de disputar la lliga del país

Albert Lopo, il·lusionat amb la nova etapa a l'InterINTER ESCALDES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Albert Lopo ha estat l’última estrella a venir a la Lliga Multisegur Assegurances, concretament a les files de l’Inter Club d’Escaldes, amb el qual diumenge va debutar amb triomf per 3 a 0 contra la Penya Encarnada, en un duel en què va ser titular i va estar 58 minuts sobre la gespa.

El doble campió de la Copa del Rei amb l’RCD Espanyol va assegurar en una entrevista al canal de YouTube del club escaldenc: “Estic bé, amb il·lusió i amb ganes de jugar i competir en aquesta lliga, que sempre és maca.” Sobre els motius que l’han portat a venir al Principat per seguir amb la seva carrera futbolística, el central va manifestar que ha vingut “una mica per tot”, i hi va afegir que “per com està organitzat, per les instal·lacions que hi ha per jugar i entrenar i per la qualitat que tenen els jugadors”.

A falta de només cinc partits per acabar la fase regular de la lliga, l’Inter Escaldes ocupa la sisena plaça a dos punts del quart lloc, i tal com afirma Lopo, vol apropar-se als llocs corresponents al play-off pel títol: “L’objectiu en un principi era clar, mantenir la categoria, i ho hem fet sobradament”. A més, “ara hem de ser més ambiciosos i mirar cap a amunt la resta de la Lliga Multisegur Assegurances”.

Per últim, el defensa internacional amb Espanya va valorar l’expectació que ha tingut el seu fitxatge per l’Inter Club d’Escaldes: “M’ho prenc amb orgull i intentaré no decebre la gent que té interès que jugui aquí.”

tracking