L'FC Andorra recupera el duel contra el Vila-seca amb opcions d'escalar llocs

L'FC Andorra recupera el duel contra el Vila-seca amb opcions d'escalar llocs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra afronta avui (12 h) un nou matx important en les seves aspiracions de confirmar la permanència al més aviat possible. Els de Candi Viladrich reben el Vila-seca en el duel corresponent a la jornada 14 i que en aquella ocasió no es va poder disputar per la neu caiguda sobre la Borda Mateu. Avui, en un principi, es recuperarà aquest matx malgrat la demanda a la federació catalana per part del conjunt tarragoní d’ajornar-lo de nou en no voler córrer cap tipus de perill de camí al Principat arran de les previsions de gel.

Així doncs, els del Principat tenen una ocasió d’or per sumar punts mentre la resta d’equips no ho pot fer. Si s’embutxaquen la victòria, els tricolors se situarien quarts, a només tres punts de la promoció. No obstant això, l’equip segueix tenint en ment la salvació matemàtica abans que l’ascens. “Primer hem de mirar la permanència i després en funció d’on siguem ja podrem mirar cap a dalt o respirar”, assegurava ahir en roda de premsa Àlex Martínez, que destacava l’actitud de l’equip en situacions complicades com l’actual, amb tants jugadors lesionats. “Encara que tinguem baixes l’equip treu la cara i mostra competitivitat traient bons resultats”, va comentar.

Per al duel d’avui, Robert Font, que estarà uns 15 dies fora amb molèsties a les costelles, s’afegeix a Aleix Viladot en l’apartat de baixes per lesió, a més de les de llarga durada de Marc Pujol, Jordi Betriu i Jordi Aláez. Marc Ferré tampoc podrà vestir-se de curt per acumulació de targetes, mentre que Roger Nazzaro tornarà a ser a la banqueta, però encara sense estar amb condicions òptimes per jugar.

tracking