x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Olimpisme

Moment de complir

Pyeongchang dona el tret de sortida amb la cerimònia d’inauguració a uns Jocs Olímpics amb moltes expectatives per a l’equip andorrà
Els Jocs Olímpics d’Hivern de Pyeongchang 2018 ja estan oficialment en marxa. Després de mesos d’espera per a la gran cita de la temporada, els cinc atletes andorrans ja compten les hores per poder calçar-se els esquís o la taula de surf i afrontar una competició que marca en la carrera de qualsevol esportista. A tots ells se’ls va veure la il·lusió i les ganes d’una edició plena d’expectatives durant la gran cerimònia d’inauguració que es va fer ahir.
Amb Irineu Esteve al capdavant amb la bandera tricolor als braços, i amb Lluís Marín, Mireia Gutiérrez, Joan Verdú i Marc Oliveras
  • #2 FrancAnd
    (10/02/18 20:12)

    No pintem rès ! Estic d'acord amb #1. L'esqui és una inversió important i no tenim mai resultats. Això si ! Fem bastant els xulos !

    Respondre
  • #1 Maite
    (10/02/18 19:17)

    Tinguem els peus a terra.... l esquí andorrà no ha demostrat mai res, la FAE és un pou sense fons, s inverteixen una burrada de diners i no hi ha manera de tenir resultats. Caldria fer un replantejament d aquesta federació, d aquest esport i dels diners que s hi destinen.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts