Esquí de muntanya

Els andorrans es queden fora del Top-40 a la vertical

Jordi Solé, 41è, i Gerber Martin, 43è, es classifiquen lluny dels primers en una cursa guanyada per Kilian Jornet

Els andorrans es queden fora del Top-40 a la verticalISMF

La segona cursa de la Copa del Món de Puy Saint Vincent (França) tampoc va acabar de tenir els resultats esperats per a la Federació Andorrana de Muntanyisme. Els corredors andorrans es van situar lluny dels llocs privilegiats en la cursa vertical d’ahir, que comptava amb un traçat de 680 metres de desnivell. Jordi Solé, que en la prova individual de dijous no va poder finalitzar per unes molèsties al bessó, va ocupar ahir la 41a posició final amb un temps de 31’15’’, mentre que Gerber Martin, 37è a la individual, va obtenir el 43è lloc amb un temps de 31’35’’.

Aquests temps van contrastar amb el 27’09’’ del guanyador de la prova, un Kilian Jornet que es retrobava amb el triomf després d’uns mesos sense competir per unes molèsties. El català va liderar una cursa en què van prendre part un total de 47 corredors en categoria sènior i espoir. En júnior, les posicions no van ser gaire millors tampoc. Sergi Casabella va ser el més ràpid entre els tres andorrans, amb un 17è lloc, mentre que Carles Serra va ser 18è i Arnau Soldevila 19è en una categoria amb 20 participants.

Ara, la Copa del Món quedarà aparcada fins al mes d’abril, quan tindrà lloc la cinquena i última cita del circuit mundial a Madonna di Campiglio (Itàlia), els dies 7 i 8. Mentrestant, l’activitat d’esquí de muntanya seguirà amb altres proves, com ara la Cronoescalada Nocturna de Grandvalira d’avui.