automobilisme sobre gel

Àlex Rins, a les Crèdit Andorrà GSeries

El pilot resident de MotoGP serà demà a la G3 i s’afegeix a un cartell de luxe

Àlex Rins, a les Crèdit Andorrà GSeriesGSERIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit d’Andorra-Pas de la Casa s’està preparant per a una nova cita de les Crèdit Andorrà GSeries, la G3, que es disputarà demà i que tindrà un cartell de corredors força interessant. L’organització va anunciar el dimarts que el pilot de ral·lis resident, Dani Sordo, seria un dels participants en la cita, fent equip amb Raúl Romero, fundador i director de l’equip de MotoGP Reale Avintia Racing. La darrera incorporació per a la G3 és el motociclista Àlex Rins, que competirà per primera vegada en les GSeries aquesta temporada, tot i que ja compta amb més d’una participació en edicions passades.

Després de no poder comptar amb cap pilot de MotoGP en les dues primeres jornades, l’organització ha reimpulsat aquesta característica de les Crèdit Andorrà GSeries, que acostuma sempre a tenir participants de renom provinent del Campionat del Món de les dues rodes, entre altres. Per tant, s’espera que en les cites que resten, la G4, que se celebrarà el proper 24 de febrer, i la G5, prevista per al 3 de març, també hi pugui haver algun pilot més de MotoGP rodant sobre el gel del circuit andorrà.

Per altra banda, l’organització espera poder dur a terme la cita demà, malgrat les previsions meteorològiques que apunten neu i fred. “De dia o de nit, GS1 o GS2, nevant o només fent fred, lesCrèdit Andorrà GSeries a punt per a la G3”, indicaven en xarxes socials. Per la qual cosa, encara que el temporal fos advers, el circuit d’Andorra-Pas de la Casa estaria preparat per a la realització de les curses.

tracking