olimpisme

Primeres proves per als Jocs Olímpics de Pyeongchang

Primeres proves per als Jocs Olímpics de PyeongchangCOA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’última de les atletes del país que participaran als Jocs Olímpics de Pyeongchang, Mireia Gutiérrez, va posar rumb ahir cap a Corea del Sud per participar en la que serà la tercera cita olímpica de la seva carrera després de les anteriors, a Vancouver 2010 i Sotxi 2014. L’esquiadora va marxar ahir d’Andorra juntament amb l’entrenador, Roger Vidosa, i el seu skiman, Marc Gutiérrez.

En aquesta ocasió, Mimi Gutiérrez només disputarà l’eslàlom, al contrari que en les participacions anteriors als Jocs, quan va disputar tres proves a Sotxi (eslàlom, gegant i combinada alpina), i cinc a Vancouver (les mateixes, a més del descens i el supergegant). Gutiérrez entrarà en competició la matinada de dimecres vinent a partir de les 2.15 hores al Jeongseon Alpine Centre.

Qui ja és a Corea del Sud són la resta d’esportistes de l’equip andorrà. Els esquiadors alpins Joan Verdú i Marc Oliveras, l’esquiador de fons Irineu Esteve i el surfista de neu Lluís Marín. Els esquiadors ja han fet les seves primeres proves sobre la neu i des de la delegació andor­rana van explicar que les pistes estan en estat òptim. La que no està sent positiva és la temperatura, ja que els termòmetres han arribat a marcar 20 graus sota zero els dies previs als Jocs Olímpics, que arrencaran oficialment divendres a les 12.00 hores amb la cerimònia d’inauguració a l’Estadi Olímpic de Pyeongchang, amb capacitat per a 35.000 espectadors.

Més enllà dels Jocs, Àlex Rius va acabar ahir el 24è a l’eslàlom del Mundial júnior que se celebra a Davos (Suïssa) amb un temps d’1’59”57. L’andorrà sortia amb el dorsal 77 i va finalitzar a 14”26 del vencedor de la prova, Clement Noel.

Primeres proves per als Jocs Olímpics de Pyeongchang

tracking