Saviola, dos anys encantat

L’exfutbolista, amb residència a Andorra, agraeix als ciutadans del país la ràpida integració tant d’ell com de la seva família

Saviola, dos anys encantatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ex-futbolista professional Javier Pedro Saviola Fernández, també conegut amb el sobrenom de Conejo Saviola, complirà en breu dos anys com a resident a Andor­ra i confessa sentir-se més integrat que mai, juntament amb els seus éssers estimats. Segons el protagonista, una situació personal amable que ve precedida o és conseqüència, en gran mesura, gràcies als ciutadans andorrans. “La veritat és que em va tot molt i molt bé. Estic ben feliç, els meus dos fills estan contentíssims a l’escola i ens tracten fantàsticament”, va declarar dilluns abans que comencés el partit solidari de la Champions For Unicef.

I hi va afegir que “tota la gent d’aquí que ens hem anat trobant es porta de forma magnífica amb nosaltres, i personalment amb els cadets de l’Enfaf Crèdit Andor­rà, encantat. De moment no em puc queixar de res d’aquests dos anys, i tant la meva família com jo estem gaudint del Principat”. Saviola va penjar les botes oficialment al final de la temporada 2015-2016 al club dels seus amors: el River Plate, després de passar pel Futbol Club Barcelona o el Reial Madrid, entre bastants d’altres, i pràcticament des de llavors es va posar a formar-se per adquirir el títol UEFA Pro d’entrenador, encara que no va voler oblidar la seva vena solidària que al llarg de la trajectòria esportiva l’ha acompanyat. Per exemple el 2013 va salvar de la ruïna l’entitat argentina de barri, el Parque Chas, en la qual va començar a donar les primeres puntades a una pilota. I el 2015 es va sumar a la campanya de l’organització internacional de desenvolupament social per a millorar la qualitat de vida de milers de nenes i nens (Aldeas Infantiles). D’aquesta manera, quan va rebre la trucada per la Champions For Unicef va dir que sí. “M’ha sorprès, lògicament per a bé, tot el que es treballa al país amb objectius solidaris. És quelcom boníssim, perquè tots els esportistes prenguem consciència per ajudar sempre que puguem.” A més, per refermar aquestes paraules va valorar que “hem sigut uns privilegiats durant molts anys, i per tant quan ens truquen hem de mostrar-nos agraïts i no fallar a qualsevol d’aquests actes solidaris”.

tracking