Reportatge

Fent-se valer als despatxos

L’Olympique de Marsella s’interessa en el davanter del Futbol Club Lusitans, Alexandre Llovet, i a darrera hora el fitxatge no es produeix per desavinences econòmiques. Amb tot, torna al país amb bona cara per seguir lluitant pel seu somni.

Fent-se valer als despatxosTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fent-se valer als despatxos. No hi ha millor definició per explicar l’actitud que va demostrar el Futbol Club Lusitans de la Lliga Multisegur Assegurances davant de tot un Olympique de Marsella (OM) de la Ligue 1 en relació amb un jugador que l’entitat francesa els volia fitxar. El protagonista d’aquest petit serial, que va començar quan es va obrir el passat mercat d’hivern de fitxatges, és Alexandre Llovet. Un davanter nascut a França fa 20 anys, que també pot exercir d’extrem, i l’estiu del 2017 va ater­rar a les files del conjunt vermelho com un meló per obrir i/o estrella, ja que venia del filial del Montpeller i, a més, havia debutat a la primera divisió francesa.

Era d’esperar que ràpidament despertés l’interès dels poderosos d’Europa, i és que el Marsella va fixar els seus ulls en el talent d’aquest jove precisament originari de la mateixa ciutat, tot i que finalment no totes les parts van arribar a un acord econòmic. L’OM no va satisfer la quantitat, no desorbitada, que reclamava l’FC Lusitans i es van trencar les negociacions. Encara que sí que van pactar que en el cas que fos transferit entre els tres propers anys, el 40% de l’operació aniria a la caixa tricolor i si es donés en el primer any el percentatge seria del 60, sempre que el nou destí del futbolista fos un equip que jugués competició europea. En qualsevol cas, res d’això ja val.

Durant el mes de gener Llovet, amb permís del club andorrà, va desplaçar-se fins a dominis francesos per passar una prova sota les ordres de l’entrenador Rudi García i així acabar de convèncer-lo a ell i la resta de l’staff tècnic. D’haver-se produït aquest moviment val a dir que la primera divisió andorrana hauria fet història i el futbol del país segurament apujat en reputació. El davanter, des del compte personal de Twitter, va enviar diversos missatges donant les gràcies a la seva gent de confiança, després del traspàs frustrat. Amb tot, torna amb bona cara per seguir lluitant pel seu somni, i probablement durarà ben poc per aquí, ja que recalarà a algun conjunt dels denominats grans del continent europeu.

tracking