Olimpisme i esquí

Verdú, Oliveras i Esteve, rumb als Jocs

Lluís Marín es trasllada a Pyeongchang des de Ginebra i Gutiérrez marxa demà

Verdú, Oliveras i Esteve, rumb als JocsCOA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Compte enrere per als Jocs Olímpics d’Hivern de la ciutat sud-coreana Pyeongchang que se celebren des d’aquest divendres 9 de febrer amb la cerimònia inaugural fins al 25 del mateix mes. Ara bé, des del dia 7 els esportistes olímpics de cúrling o biatló, entre d’altres disciplines, ja encetaran la competició, de la mateixa manera que ho faran els esquiadors amb els primers entrenaments.

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) va informar ahir que Joan Verdú, Marc Oliveras i Irineu Esteve, el banderer d’Andorra, van posar rumb als Jocs des del país, juntament amb Pol Ferrer, Antonio Góngora i Guillem Cairat. Des de Lleida s’hi va unir Joan Erola i des de Barcelona Max Tissot. A més, el COA va explicar que el rider Lluís Marín es traslladarà a territori sud-coreà des de Ginebra, ja que aquest cap de setmana anterior ha estat competint en Copa del Món a Alemanya i Mireia Gutiérrez ho farà demà (ahir estava al partit de bàsquet que organitza el BC MoraBanc Andorra Champions for Unicef). El debut tricolor serà a partir de l’11 amb Verdú i Oliveras al descens masculí i Esteve, en un gran moment de forma física i mental, en els quinze més quinze quilòmetres d’skiatló.

D’altra banda, pel que fa a la Federació Andorrana d’Esquí, Cande Moreno va quedar fora al supergegant de la combinada del Mundial Júnior de la ciutat suïssa de Davos.

tracking