L'equip femení de la Fandjudo acaba en setena plaça a la Copa d'Occitània

L'equip femení de la Fandjudo acaba en setena plaça a la Copa d'Occitània

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip masculí i el femení de la Fandjudo van participar el cap de setmana passat a la Copa d’Occitània per equips, que es va disputar a Mèze. Pel que fa a les noies, van aconseguir la setena plaça tot i presentar-se amb només tres judokes a la competició per les diverses lesions, quan la majoria de conjunts contrincants tenien cinc competidores.

Etiquetes:

Alda Babi, Sílvia Martínez i Laura Sallés van caure per 3 a 2 contra el JC Puygouzon, però van passar a la repesca. En aquesta ronda van superar per 3 a 1 el Seysses Arts Martiaux Judo JJ. A la posterior fase, el conjunt femení va perdre per 3 a 2 contra el Balma Saint Exupery 31, acabant així la competició en setè lloc de 13 participants.

Pel que fa a l’equip masculí, l’actuació no va ser tan bona. El conjunt format per Pere Armenta, Marc Reig, Tarik el-Almi, Mikel Babi, Ivan García, Karim Nsir i David Lescano va perdre el primer enfrontament disputat per un ajustat 3 a 2 contra el Tournefeuille Judo Club. Els tricolors no van ser a la repesca i van acabar la participació a la Copa d’Occitània amb la derrota.

tracking