automobilisme

Ezpeleta venç i continua encapçalant les GSeries

Ezpeleta venç i continua encapçalant les GSeriesPERE NUBIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circut d’Andorra-Pas de la Casa va acollir dissabte la segona jornada de competició de les Crèdit Andorrà GSeries, que van servir per refermar el lideratge de Carlos Ezpeleta a la categoria GS1. El balear Pedro Font va endur-se la final A per davant de José Roger i Manel Guiral, mentre que a la segona es va imposar Carlos Ezpeleta seguit per Xevi Pons i Gerard de la Casa.

Amb aquests resultats, el vencedor final de la jornada va ser Carlos Ezpeleta amb 38 punts, seguit per Xevi Pons amb 37 i José Antonio Suárez amb 36. Després de les dues primeres jornades de les GSeries, Carlos Ezpeleta encapçala la general amb 73 punts, seguit per Xevi Pons amb 71 i José Maria Roger amb 63.

A la categoria GS2, el vencedor final va ser Edgar Montellà, que es va imposar a Miquel Socias i Albert Llovera. Socias va endur-se la Súper Special, i no ho va poder arrodonir amb el triomf a la final B, ja que va veure’s sorprès per la bona sortida de Dani Consuegra, que va endur-se la victòria. A la final A, el vencedor va ser Albert Llovera, que va superar el poleman, Edgar Montellà. Precisament el jove pilot andorrà és un dels líders de la general amb 71 punts, empatat amb Miquel Socias.

tracking