curses de muntanya

El Circuit mundial del quilòmetre vertical es redueix

Ferran Teixidó encara no ha decidit si enguany hi prendrà part

El Circuit mundial del quilòmetre vertical es redueixFAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir es va donar a conèixer el calendari per enguany del Circuit mundial del quilòmetre vertical, on destaca la reducció de curses, de les 17 que va haver-hi l’any passat a les 11 d’aquest any. Fer­ran Teixidó és un dels habituals d’aquesta modalitat. De fet, l’any passat va liderar el circuit unes setmanes després de les seves victòries a la vertical de Santana, a Portugal, i a la vertical de Fuente De, a Cantàbria. Els problemes físics posteriors van fer que no pogués acabar la temporada.

De fet, aquesta lesió va fer que es repensés el futur a la màxima competició i al setembre va arribar a dir: “No estic motivat. No penso ni en la competició i estic desconnectat.” A hores d’ara encara no ha decidit si prendrà part al Circuit mundial aquest any, però, per exemple, la setmana passada va participar a la cita de la Font Blanca, puntuable per a la Parks Piolets Copa d’Andorra, on va aconseguir una meritòria sisena plaça i va ser el millor classificat del país.

Pel que fa a la temporada del Circuit mundial, la primera cursa serà el 6 de maig a Marone, Itàlia, i l’any també es tancarà al país transalpí el 12 d’octubre, a Limone Sul Garda.

tracking